زندگی به سبک ایرانی

اگر به پخت کیک و شیرینی و غذاهای گوناگون و صدها مطلب دیگر علاقه مندی با من همراه باش

دستور پخت کیک یزدی
ساعت ۱۱:٠٩ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳۸٧/٥/٢٤  

 

مواد لازم

تخم مرغ 3 عدد
پودر شکر 1 ½ پیمانه(175گرم)
روغن جامد اب شده 1 ¼ پیمانه(190گرم)
ماست 1 ¼ پیمانه(190گرم)
نمک میوه 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
پودر هل 1 قاشق چایخوری
آرد سفید 2 ½ پیمانه(260گرم)
گلاب 2 قاشق غذا خوری
پودر پسته یا کنجد برای تزئین به مقدار لازم

کیک-بزدی


فر را روی حرارت 230 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تخم مرغ ها رادرظرفی می شکنیم و با همزن دستی هم می زنیم تا تخم مرغ ها یکدست شوند پودر شکر رابه تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس به ترتیب روغن ،ماست،جوش شیرین، پودر هل وگلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم در اخر ارد ونمک میوه را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم ارد را به مایه بالا اضافه نموده هم می زنیم تا کاملآ با هم مخلوط شوند وخمیر نرمی حاصل شود در قالبهای یزدی کاغذ مخصوص(کپسول) انداخته سپس مواد را در قالب می ریزیم روی ان را کنجدیاپودرپسته می ریزیم قالب ها را درسینی فر می چینیم حرارت فر را کمی کم کرده(200 درجه سانتی گراد) ودرطبقه وسط به مدت 15 الی 20 دقیقه می گذاریم بماند تا پخته شود پس از کمی سرد شدن کیک ها را ازقالب جدانموده ودر ظرف در بسته میگذاریم.


کلمات کلیدی: کیک یزدی ،شیرینی یزدی ،اش